Filters
Пребарување
ВИКТОРИЈА ШПЕД доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВИКТОРИЈА ШПЕД нуди КОМПЛЕТНИ ЛОГИСТИЧКИ РЕШЕНИЈА

- Царинско застапување
- Царински складишта
- Организација на меѓународен транспорт (патен, авионски, бродски)
- Услуги за бродски транспорт за сите дестинации
- Современи можности во складиштење и дистрибуција

СЕРТИФИКАТИ

ISO 9001:2008
ISO 14001:2004

ВИКТОРИЈА ШПЕД доо

Подетално за компанијата

Подетално за компанијата

ВИКТОРИЈА ШПЕД

Викторија Шпед доо Скопје е компанија формирана во 1995 година, лидер во областа на царинско застапување и организирање на комплетна логистика.

Во моментов во Викторија Шпед има 29 професионално обучени вработени кои се подготвени да одговорат на сите предизвици, со единствена цел да се задоволат потребите на клиентите.

Види повеќе
victoria-sped-clubeconomy

ЦАРИНСКО ЗАСТАПУВАЊЕ

Професионален тим од 10 царински лиценцирани застапници и 6 диспоненти задолжени за подготвување на вкупната царинска документација за извоз, увоз или транзит на стоки.
Застапување во царински постапки на сите царинските испостави на територијата на Скопје и Аеродром Скопје, канцеларија во Куманово и соработка со партнерски шпедиции на сите гранични премини. Локално царинење на стока извоз/увоз

victoria-sped-clubeconomy

ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДОМАШЕН И МЕЃУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

Посредување и организација на сите видови меѓународен транспорт

  • • Копнен транспорт

  • • Бродски транспорт

  • • Авионски транспорт – IATA сертифициран агент за авионски транспорт

  • • Експресен авионски транспорт

  • • Дистрибуција

За непречено организирање и остварување на транспортот Викторија Шпед соработува со сестринската фирма Фалкон Логистик која располага со возен парк од 6 VW Crafter возила, кои превезуваат стокаи на домашниот пазар и надвор од Македонија.

victoria-sped-clubeconomy

ЦАРИНСКИ СКЛАД

Викторија Шпед поседува сопствен царински магацин од 1.152 м2 затворен дел и 675 м2 отворен дел, уреден според најсовремените стандарди. Магацинот располага со:

  • • 1550 палетни местa

  • • Комора за складирање на лекови

  • • Оддел за АДР пратки

  • • Регално скалдирање

victoria-sped-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Босна и Херцеговина бб,
(објект Шкода), 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа