Filters
Пребарување
ВИТИ дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВИТИ се занимава со поизводство на сврзувачки елементи:

- Машински завртки во стандардите DIN 933 и DIN 931
- Останати аксесоари, кои вклучуваат сајли, стеги за сајли, шпан заврти, спони за сајли и водилки за сајли... 

Трговија со сврзувачки елементи од водечките светски брендови во производство на машински завртки и навртки, во квалитет 8.8, 10.9, 12.9 и 14.9 - S.B.E. од италијаски реномирани компании.

Еден од нашите најголеми партнери е VESCOVANI GROUP од Италија

ВИТИ дооел

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Хасан Приштина бр. 122 А,
Визбегово, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт