Filters
Пребарување
ВСК Груп

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ВСК Груп е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Продажнта палета на компанијата ја сочинуваат акумулатори од најпознатите светски брендови, како што се: FAAM, UNIBAT, EXIDEBLACK POWERSTARTER, TOPLA, VARTA, DURACELL и VESNA за сите моторни возила и мотори 

ВСК Груп е застапник за акумулаторите UNIBAT и акумулатори за мотори UNIBAT, од италијанскиот производител и дистрибутер SAMAUTO

Подетално за компанијата

ВСК Груп

Компанијата ВСК Груп е лидер во продажба на акумулатори во Македонија. Продажнта палета на компанијата ја сочинуваат акумулатори од најпознатите светски брендови, како што се: FAAM, UNIBAT, EXIDE, BLACK POWER, STARTERTOPLA, VARTA, DURACELL и VESNA за сите моторни возила и мотори.

Види повеќе
vsk-group-clubeconomy
vsk-group-clubeconomy

UNIBAT

ВСК Груп е застапник за италијанските акумулатори UNIBAT. ВСК Груп, како дел од својата програма, е застапник и за акумулаторите за мотори UNIBAT од италијанскиот производител и дистрибутер SAMAUTO. Традицијата за продажба на квалитетни производи е главна определба на целокупниот менаџмент на компанијата.

Види повеќе

КВАЛИТЕТ, СИГУРНОСТ, ДОЛГОТРАЈНОСТ

Главните карактеристики на стартер батериите UNIBAT се: Квалитет, Сигурност, Долготрајност. Од нашата анализа и долгогодишното искуство, дојдовме до потврдено сознание дека просечниот животен век на UNIBAT акумулаторите е 5,1 година.

vsk-group-clubeconomy

ВИЗИЈА

ВСК Груп започна со работа во 2005 година и денес располага со широко распространета мрежа на дистрибутери и сервиси кои нудат компетентена, брза и квалитетена услуга.

Нашата визија е јасна: Ние ќе бидеме главни актери во областа на развојот на пазарот и продажбата на акумулатори во Република Македонија. Свесни сме дека во условите што ги диктира глобалната економија можеме да учествуваме само ако тие услови ги вградиме во сопствената визија и работење.

Види повеќе
vsk-group-clubeconomy
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Вангел Тодоровски бр.5 лок.5
Населба Аеродром, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа

Документи