Filters
Пребарување
ВУДЕЛГО доо

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Компанијата ВУДЕЛГО се занимава со трговија на големо и мало со апарати за домаќинство

- Ексклузивен увозник за SIЕMENS апаратите за домакинство за Македонија
- Застапник за BOSCH апаратите за домакинство
- Застапник за ALFAPLAM Врање (Програма за греење на пелети, Програма за греење на цврсто гориво, Електрични и комбинирани шпорети)
- Продажба на грејни тела на пелети и грејни тела на цврсто гориво

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Фирми и продавници што се занимаваат со продажба на апарати за домаќинство и со странски добавувачи заинтересирани за продажба и дистрибуција на овој вид стоки

ВУДЕЛГО доо

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. 1632 бр. 130, П. Фах 155, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Macedonia


Социјални медиуми

Лице за контакт

Владимир Вуковиќ
Дејан Ѓоргиевски


Мапа