Filters
Пребарување
ДЕМАН дооел

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Машини за пакување, етикетирање и палетизирање

ДЕМАН е компанија која на македонскиот пазар успешно работи повеќе од 20 години. Примарна дејност на компанијата e производство и продажба на машини за примарно, секундарно и терцијално пакување на производи од прехранбената, фармацевтската, хемиската и козметичката индустрија

Подетално за компанијата

ДЕМАН е компанија која на македонскиот пазар успешно работи повеќе од 20 години. Примарна дејност на компанијата e производство и продажба на машини за примарно, секундарно и терцијално пакување на производи од прехранбената, фармацевтската, хемиската и козметичката индустрија.

deman-clubeconomy
deman-clubeconomy

Во чекор со барањата на пазарот и технологијата нуди свој придонес како инженеринг партнер, преку дизајнирање и создавање на производи и иновативни решенија компатибилни искличиво со потребите на секој производствен процес одделно. Поточно, со искуството и знаењата што ги имаме, изготвуваме комбинации на машини и линии од различни производители, со што се добива комплетен систем наменет за конкретен производствен процес.

Нуди решенија за поспецифични потреби на клиентите, конкретно автоматски линии за дозирање, затворање и етикетирање, транспортни ленти, како и машини за збирно пакување во кеси и кутии, робот палетизери и слично.

Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Хо Ши Мин, бр. 145 б ( Бутел ),
1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Телефони

+389 (0)70/243 178

Социјални медиуми

Лице за контакт

Бобан Карајановски


Мапа

Документи