Filters
Пребарување
МЛЕКАРА МЛЕЧЕН ПАТ

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

Млекарата МЛЕЧЕН ПАТ се наоѓа во тиквешкиот регион и произведува:

- Кравји, овчи и мешан кашкавал
- Кравјо, овчо и мешано сирење
- Урда

100% млечни производи направени на традиционален начин

СЕРТИФИКАТИ

HACCP

МЛЕКАРА МЛЕЧЕН ПАТ

Подетално за компанијата

НОВО!

Од сега во секој маркет МЛЕЧЕН ПАТ мешано ,кравјо, или овчо сирење во канче со пресол од 1кг. Секогаш свежо и секогаш природно.

mlecen-pat-clubeconomy

Подетално за компанијата

МЛЕЧЕН ПАТ

Млекарата МЛЕЧЕН ПАТ се наоѓа во тиквешкиот регион, во Кавадарци и важи за прва млекара во Тиквешијата. Млекара МЛЕЧЕН ПАТ ги произведува сите видови кашкавал, бело сирење и урда од кравјо и овчо млеко. Производите од Млекара МЛЕЧЕН ПАТ се направени на традиционален начин и претставуваат 100% млечен и 100% природен производ. Млекото го купуваме исклучиво од кооперанти со кои имаме воспоставено долгогодишна соработка, чии фарми се строго контролирани и кои гарантираат за квалитетот на кравјото и овчото млеко што ни го продаваат. Сепак, за да бидеме сигурни, во МЛЕЧЕН ПАТ секојдневно се прават анализи на млекото што влегува во производниот процес.

mlecen-pat-clubeconomy

ПРОИЗВОДИ

Млекарата МЛЕЧЕН ПАТ е веќе добро познат бренд на пазарот во тиквешкиот регион и тоа по висококвалитетниот кравји, овчи и мешан кашкавал, како и по белото сирење кое го произведуваме од овчо и кравјо млеко и како мешано бело сирење. Специфичниот вкус на нашите производи се добива со користење на традиционалната технологија за производство на сирење и кашкавал, но и од фактот што покрај оваа технологија во производството користиме само млеко, без да употребуваме адитиви, конзерванси, други видови масти, додатоци за интензивирање на мирисот и вкусот или за забрзување на процесот. Едноставно се водиме од идеата на потрошувачите да им понудиме сирење, кашкавал и урда исти како што ги правеле и јаделе нашите прабаби и прадедовци.

mlecen-pat-clubeconomy
mlecen-pat-clubeconomy

HACCP стандарди

Имплементиран систем за управување со безбедност на производите по најновите HAССP стандарди.

Направете го вистинскиот избор. 100% млечни производи, за здрав и вкусен оброк!
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Ул. Моша Пијаде бр. 26, 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт
Мапа