Filters
Пребарување
ТИПТЕХ доо
Е-пошта: info@tipteh.mk
Club economy

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ

ТИПТЕХ е компанија која веќе 12 години има свое место меѓу најдобрите на домашниот пазар за снабдување со опрема  за автоматика, електроника и опрема за креирање на системи за инспекција и следење на квалитетот

Во Македонија ги носиме најдобрите светски брендови за автоматизација на индустриските процеси:
- Сензорика
- Фрекфентни инвертори, серво мотори
- Уреди за аквизиција на податоци
- Индустриски прекинувачи, напојувања, енкодери и бројачи
- Безбедносни светлосни бариери и завеси
- Индустриска светлосна и звучна сигнализација, сигнални кули
- Системи за инспекција и следење на квалитет (инспекциски камери, бар код читачи, RFID...)
- Опрема за експлозивна зона
- Конектори и кабли

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СМЕ ЗА СОРАБОТКА СО:

Фирми за инженеринг и интеграција, индустрија, производство, градежни фирми

Подетално за компанијата

ТИПТЕХ

Компанијата ТИПТЕХ на македонскиот пазар ги носи најдобрите брендови на полето на автоматиката во светот, кои се имлементираат во македонската индустрија. Ќе ги добиете од лагер или со најкус можен рок на испорака, со комплетна техничка поддршка и гаранција од 1 до 3 години.

Види повеќе
tipteh-clubeconomy

ГЛАВНИ ПРИНЦИПАЛИ на ТИПТЕХ:

 • YASKAWA, Јапонија - фрекфентни инвертори, серво мотори

 • HANS TURCK, Германија - сензори (индуктивни, Uprox, капацитивни, ултразвучни, инклинометри, магнетни, за температура, за притисок, за проток), интерфејс и Fieldbus техниологија, конектори, кабли..

 • UNITRONICS, Израел - уреди за аквизиција на податоци (SCADA) и за управување на процеси

 • ZIVAN SCADA, Израел - софтвер за SCADA

 • LEUZE ELECTRONIC, Германија - оптоелектрични сензори, виљушкасти сензори, сигурносни бариери и завеси, мерни завеси, ласерски скенери на простор, ласерски 2D скенери

 • BD SENSORS, Чешка - трансмитери за притисок, дигитални манометри, потопни сонди, индустиски пресостати

 • SCHMERSAL, Германија - сигурносни прекинувачи и безбедносни релеи

 • MICRO-EPSILON, Германија - колор сензори, сензори за бесконтактно мерење на температура, за прецизно мерење на растојание, поместување, процепи

 • COGNEX, САД - Vision системи, инспекциски камери, бар код читачи

 • AUER SIGNAL, Австрија - индустриска светлосна и звучна сигнализација, модуларни светлосни кули (семафори), сигнализација за EX зона, индустриски телефони

 • HENGSTLER, Германијa - енкодери и бројачи

 • HIRSCHMAN, Германија - индустриски свичеви

 • MEANWELL, Тајван - индустриски напојувања и претворувачи

 • LIMATHERM, Полска - сензори за мерење на температура

 • BANNER, САД - сензори, wireless решенија за индустрија

 • AXIOMTEK, Таиван - идустриски компјутери

 • MINDEO, Кина - бар код читачи

 • BENEDICT, Австрија - контактори, прекинувачи и тастери

 • VIPA, Германија - ПЛЦ контролери, Touch панели, софтвер за ПЛЦ контролери

 • WEST INSTRUMENTS, Англија - процесни регулатори

 • BASLER, Германија - инспекциски камери и камери за видеонадзор

 • KINCO, Кина - HMI панели

 • ESCHA, Германија - конектори и кабли

 • STEUTE, Германија - опрема за Eх зона

 • SECOMEA, Данска - опрема за безбеден далечински пристап до постоечките машини

 • UWТ, Германија - сензори за детектирање на прашкасти и грануларни материјали при екстремни услови

tipteh-clubeconomy
tipteh-clubeconomy

ТИПТЕХ

ПРЕМИНЕТЕ НА АВТОМАТСКО

Види повеќе
Содржините, графичките и техничките решенија изработени од тимот на Club Economy се заштитени со издавачки и авторски права (copyright). Крадењето на авторски текстови и графичко-техничките решенија е казниво со закон.

Контакт информации

Адреса

Улица: Бул. Партизански одреди бр. 80,
локал 5, 1000 Скопје
Град: Скопје
Држава: Македонија


Социјални медиуми

Лице за контакт

Александар Николиќ


Мапа

Документи