ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2018' 'мај'

15 Прашања за Биљана Митева, менаџер на ЕКОПРОЕКТ КО – Кочани
15 Прашања за Биљана Митева, менаџер на ЕКОПРОЕКТ КО – Кочани

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Креирањето и освојувањето поголем дел од пазарот во Македонија во делот на отпадот од амбалажа во последните 5 години е водилка за сите менаџери кои работат во оваа област. Имплементацијата на Законот за управување со отпад од пакување претставува ...