ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2023' 'јули'

30 години МЕЛМАКС БМ
30 години МЕЛМАКС БМ

Како една од првите приватни фирми за трговија со градежни материјали во Република Македонија, во 1993 година започнавме како пионери во оваа индустрија и преку довербата, визионерството, вербата и посветеноста славиме 30 успешни години од постоењето.

Трајните вредности на МЕЛМЕКС БМ се: долготрајн...