ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2020' 'февруари'

Каде за викенд?
Каде за викенд?

Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се наоѓа 20км североисточно од Охрид на 1100 метри надморска височина. Покрај храната и чистиот воздух, може да уживате во незаборавните прошетки до Плаќенска планина на ...

Каде за викенд??
Каде за викенд??

Крушево е еден посебен свет, град-музеј во кој минатото и иднината можат да бидат почувствувани истовремено. Има многу причини зошто да го посетите: неговата нетипична стрмна чаршија, музејот Македониум, Мечкин Камен, спомен куќата на Тоше Проевски...

Која и да е п...

15 Прашања за Миле Милановиќ - Генерален менаџер на МУЛТИХЕМ, Струмица
15 Прашања за Миле Милановиќ - Генерален менаџер на МУЛТИХЕМ, Струмица

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Основен мотив, ми е желбата за успех. Во секој проект приватен или професионален влегувам со 100% ангажман и добивам огромен стимул и сатисфакција од реализирани успешни проекти.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Би се дефинирал как...

ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН
ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН

ДОМИ Комплет е продукт за осигурување на домот од Еуролинк осигурување што овозможува целосна заштита на градбата, покуќнината и опремата во домот. Создаден да обезбеди функционалности комфор на домот наспрема непредвидливите  ризиците како што се пожар, кражба, поплава по кои може да дојде до голем...