ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2024' 'мај'

Саем за обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во Скопје Сити Мол
Саем за обновливи извори на енергија и енергетска ефикасност во Скопје Сити Мол

Македонската соларна асоцијација третпат го организира Саемот за соларна опрема, кој годинава ќе се одржи од 31 мај до 2 јуни во Скопје Сити Мол. На саемот ќе учествуваат над дваесетина реномирани компании од регионот и Европа. Посетителите ќе имаат можност да ги погледнат најновите трендови и техно...