ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2023' 'ноември'

Кристал го прослави својот 100-ти роденден
Кристал го прослави својот 100-ти роденден

Фабриката Кристал ја прослави 100 годишнината од своето постоење, а како што наведуваат од компанијата, се особено горди бидејки во Македонија ретко кој може да се пофали со ваков љубилеј, повеќе од 80 производи и над 100,000,000+ верни купувачи ширум светот.

Извршниот директор Горанчо Лазов се заб...