ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2019' 'септември'

15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин
15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми е да ги инспирирам вработените пренесувајќи им чувство на важност и оптимизам во нивното тековно работење. Со вработените треба да се споделат сите успеси на компанијата со што ќе им се даде чувство на важност и гордост. Поставување...