ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2020' 'мај'

Поглед во иновациите на РЕХАУ во 2020
Поглед во иновациите на РЕХАУ во 2020

Заради новонастанатата криза која ја одбележува 2020 година ширум целиот свет, како и одложување на учеството на саемот за прозорски решенија во Нирнберг, Германија, РЕХАУ наоѓа начин како да ги претстави своите иновации во делот на прозорските решенија за 2020 година. Направен е виртуелен саем, на ...