ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2022' 'септември'

Со DAIKIN ALTHERMA намалете ја потрошувачката на електрична енергија
Со DAIKIN ALTHERMA намалете ја потрошувачката на електрична енергија

ПОДАТОЦИ ЗА ОБЈЕКТОТ

Намена: Резиденцијална куќа
Локација: Скопје
Површина на објектот: 100m2
Потреба на објектот: Греење
Состојба на изолација: 10cm стиропор, PVC прозорци, изолација на кров...

ПОСТОЕЧКИ СИСТЕМ ЗА ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ

При комуникацијата со инвеститорот, добивме информации дека објекто...