ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Постови на блог '2019' 'февруари'

15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје
15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Мојот мотив како управител или менаџер на компанијата е да ја развивам  и управувам организацијата врз основа на доверба и почит, да градиме вакви меѓусебни односи внатре, пред се, во компанијата, но и надвор од неа, се со цел да се носат и спровед...

15 Прашања за Томислав Арсиќ  – менаџер на ТРЕНДЛИНЕ дооел СКОПЈЕ
15 Прашања за Томислав Арсиќ – менаџер на ТРЕНДЛИНЕ дооел СКОПЈЕ

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Отворањето на приватна компанија и впуштањето во претприемништво и менаџерски води е водено од еден главен мотив – профитот, а со тоа и обезбедување на подобра егзистенција, поинтересен и подинамичен живот. 

На работа сте осамен волк или капитен н...