ПРЕБАРАЈ ФИРМА
Filters
Пребарување
 
RSS

Блог

Каде за викенд??
Каде за викенд??

Крушево е еден посебен свет, град-музеј во кој минатото и иднината можат да бидат почувствувани истовремено. Има многу причини зошто да го посетите: неговата нетипична стрмна чаршија, музејот Македониум, Мечкин Камен, спомен куќата на Тоше Проевски...

Која и да е п...

15 Прашања за Миле Милановиќ - Генерален менаџер на МУЛТИХЕМ, Струмица
15 Прашања за Миле Милановиќ - Генерален менаџер на МУЛТИХЕМ, Струмица

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Основен мотив, ми е желбата за успех. Во секој проект приватен или професионален влегувам со 100% ангажман и добивам огромен стимул и сатисфакција од реализирани успешни проекти.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Би се дефинирал как...

ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН
ДОМИ КОМПЛЕТ – БЕЗГРИЖНОСТ СЕКОЈ ДЕН

ДОМИ Комплет е продукт за осигурување на домот од Еуролинк осигурување што овозможува целосна заштита на градбата, покуќнината и опремата во домот. Создаден да обезбеди функционалности комфор на домот наспрема непредвидливите  ризиците како што се пожар, кражба, поплава по кои може да дојде до голем...

Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА
Квалитетот има ново име - ЕВРОСУРОВИНА ПА

Компанијата ЕВРОСУРОВИНА ПА Битола е добитник на престижната награда за македонски квалитет за 2019година, доделена од Сојузот на стопански комори, а под покровителство на претседателот на Република Северна Македонија, г-дин Стево Пендаровски. Наградата е уште еден доказ за професионалноста и одгово...

15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже
15 Прашања за Данче Кратовалиева - менаџер на Клучар Баже

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми се успешно завршена работа и задоволни муштерии.

На работа сте осамен волк или капитен на тимот?

Нашата работа е тимска , се дополнуваме едни со други, се консултураме и се договараме за да на крај работата се заврши професионално...

15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин
15 Прашања за Елизабета Шаклеска Илкоски - менаџер на МКРобин

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Главен мотив ми е да ги инспирирам вработените пренесувајќи им чувство на важност и оптимизам во нивното тековно работење. Со вработените треба да се споделат сите успеси на компанијата со што ќе им се даде чувство на важност и гордост. Поставување...

Пехчево на Точак 2019
Пехчево на Точак 2019

На 18. мај 2019, по втор пат во организација на Хотел Гогов ќе се одржи #ПехчевоНаТочак2019. Оваа авантуристичка тура ќе започне во 09:00 часот од плоштадот во Пехчево, на 1000 метри надморска височина.

Од Хотел Гогов напоменуваат дека идеата за повотрно одржување на овој настан е да го разбудат ав...

15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија
15 Прашања за Костадин Маренчев - менаџер на Зона Експрес, Гевгелија

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Сите наши соништа можат да станат реалност, само ако имаме xраброст да ги оствариме. Тоа е мојот мотив кој го следам сите овие години. Сакам да го слушам своето срце, да бидам човек од доверба и да имам почит од вработените што сакаат да вложуваат ...

15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани
15 Прашања за Благој Козовски - менаџер на Кинг Трејд доо, Кочани

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Да се носи одговорноста за една компанија е задоволство и предизвик во исто време. Да остане нешто позади тебе, како што велат, е движечка сила на секојдневните одлуки кои не ретко се тешки. А за да оставиш нешто позади себе треба да можеш да ги пр...

15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје
15 Прашања за Борјан Тошевски – менаџер на ПРИМАТЕКС Скопје

Кој Ви е главниот мотив во менаџерската професија?

Мојот мотив како управител или менаџер на компанијата е да ја развивам  и управувам организацијата врз основа на доверба и почит, да градиме вакви меѓусебни односи внатре, пред се, во компанијата, но и надвор од неа, се со цел да се носат и спровед...